Google Review

Desain bagus. Kekinian(Translated by Google) Nice design. PresentRizki PujiApril 16, 2021
Pelayanan maksimal dan tempatnya bersih.(Translated by Google) Maximum service and clean place.Fachrizal NiarApril 12, 2021
Best service, best price 😊amalia furqonApril 11, 2021
Pelayanannya sngat baik dan ramah 😊(Translated by Google) The service is very good and friendly 😊Erlika puspitaApril 9, 2021
Model undangannya bagus", banyak pilihannya(Translated by Google) The invitation model is good ", many choicesCitra FaulinaApril 4, 2021
Sip,,, pelayanan ramah,, dan bagus" 😍 Terimakasih(Translated by Google) Sip ,,, friendly service ,, and good "😍 Thank youMia DamiyatiMarch 30, 2021
Responsif 💜(Translated by Google) Responsive 💜Maharani KartikaMarch 30, 2021
Kharis LiftyawanMarch 23, 2021
Sukses terusss untuk Qaia! Semoga selalu bisa membantu para calon pengantin mewujudkan impian undangan dan souvenirnya yaa. Semoga terus bertambah baik lagi dalam segala hal 🤎(Translated by Google) Success continues for Qaia! Hopefully it will always be able to help the prospective bride and groom fulfill their dreams of invitations and souvenirs. Hopefully it will continue to get better in all respects 🤎Farina HasyimFebruary 27, 2021
Pelayanan bagus, mbak"nya ramah juga(Translated by Google) Good service, Ms. "is friendly toojofan elmiFebruary 21, 2021
Harganya murah, kualitas bagus Pelayan memuaskan Recommended banget.(Translated by Google) Cheap price, good quality Waiters are satisfying Really recommended.asmaul husnahFebruary 8, 2021
Alhamdulillah pelayanan nya ramah banget dan yg paling aki suka desain nya cantik cantik(Translated by Google) Alhamdulillah, the service is very friendly and the one who likes it the most is its pretty designYonefian IfentaFebruary 3, 2021
robiah kunbarorohFebruary 2, 2021
Cari undangan keren ke Qaia aja(Translated by Google) Just look for a cool invite to QaiaNurindah MawaddahFebruary 2, 2021
Orangnya baik, pelayananya baik, harganya terjangkau(Translated by Google) Good people, good service, affordable pricesAmalia ElfridaJanuary 31, 2021
Pelayanannya bagus,, pertahankan 😍😍😍(Translated by Google) The service is good ,, maintain it 😍😍😍Mitha KarimahJanuary 31, 2021
sesuai dengan yang diinginkan 👍(Translated by Google) as desired 👍desy rosalinaJanuary 31, 2021
Terimakasih telah membuat undangan pernikahan kami sangat good quality dan sesuai dengan reqest kami. Semoga selalu profesional dan lebih baik lagi. Meysayu dan sandy(Translated by Google) Thank you for making our wedding invitations very good quality and in accordance with our requests. Hopefully it will always be professional and better. Meysayu and sandygizi rssgJanuary 30, 2021
Harga terjangkau, pelayanan ramah.(Translated by Google) Affordable prices, friendly service.Novica MasitaJanuary 27, 2021
Kreatif , baguus , pengerjaan cepat , topmarkotop(Translated by Google) Creative, good, fast work, topmarkotopFebby AmeliaJanuary 21, 2021
Kreatif, baguuus , bisa pesen cepat , topmarkotop(Translated by Google) Creative, good, can order fast, topmarkotopbella nur rahmawatiJanuary 21, 2021
Pelayanannya ramah. Kualitas bagus dengan harga terjangkau. Sayang jam buka tokonya menurut saya terlalu siang 😂(Translated by Google) Friendly service. Good quality at affordable prices. Unfortunately the shop opening hours in my opinion are too late 😂Rizka N. IndahJanuary 19, 2021
Kualitasnnya bagus, respon penjualnya baik ramah sekali alhamdulillah 😊(Translated by Google) The quality is good, the seller's response is good, very friendly, thank God 😊Sukma DewiJanuary 19, 2021
Qaia pelayanannya bagus dan memuaskan, bisa pesan sesuai request dan harga juga terjangkau(Translated by Google) Qaia service is good and satisfying, can order according to request and the price is also affordableNurul Tri MulyaniJanuary 16, 2021
pelayanannya ramah, harga juga terjangkau. model undangan dan souvernirnya juga banyak. nggak nyesel pesen di qaia. ❤(Translated by Google) friendly service, affordable prices too. invitation models and souvenirs are also a lot. don't regret ordering in qaia. ❤eko yuli ashariantoJanuary 14, 2021
Pelayanan RAMAH Sekali , Kualitas barang juga bagus ... banyak pilihan souvernir nya , dari harga termurah sampai mahal , selain itu tersedia Undangan dan tempat mahar 🥰(Translated by Google) Very FRIENDLY service, the quality of the goods is also good ... there are many choices of souvenirs, from the lowest prices to the expensive ones, besides that there are invitations and dowry places 🥰alifia amandaJanuary 14, 2021
Baik dan sabar banget melayani customer(Translated by Google) Kind and very patient in serving customersarini roro anggun tsalasaJanuary 12, 2021
Pelayanannya bagus, ramah banget dan harga masuk dikantong(Translated by Google) The service is good, very friendly and the price is pocketedHardini PutriJanuary 6, 2021
Pelayanannya ramah, sangat memuaskan 🤗(Translated by Google) Friendly service, very satisfying 🤗farah aini mufidahJanuary 5, 2021
Adminnya ramah banget, dan responnya cepet, kualitasnya okee.. puas sama hasilnyaa 💕💕(Translated by Google) The admin is very friendly, and the response is fast, the quality is ok ... satisfied with the results 💕💕dyah masithaJanuary 5, 2021
Alhamdulillah. Kejar deadline di QAIA aja.(Translated by Google) Alhamdulillah. Just chase deadlines at QAIA.maziyya faiqohJanuary 2, 2021
Rekomen banget.(Translated by Google) Very good recommendation.Nur Diinul FirdausDecember 31, 2020
pelayanan yang ramah dan di bantu dengn banyak desain pilihan yang lebih mempermudah untuk memilih, harga juga sangat bersahabat super rekomen untuk yang sedang melengkapi hari bahagiamu(Translated by Google) friendly service and assisted by many design choices that make it easier to choose, the price is also very friendly, super recommendations for those who are completing your happy dayazizah handayani azizahDecember 27, 2020
Keren sih undangan2 disini, recommended 😍(Translated by Google) The invitations here are cool, recommended 😍Arum RachmawatiDecember 27, 2020
Problem solver untuk keperluan nikahan banget !(Translated by Google) Problem solver for marriage needs really!LINDI SUMBOGODecember 26, 2020
Dalam pelayanan bagus ...(Translated by Google) In good service ...Himma WardahDecember 26, 2020
Kualitas oke, harga juga terjangkau. 👍👍👍👍👍(Translated by Google) Okay quality, affordable price too. 👍👍👍👍👍ria cuteDecember 25, 2020
Pelayanan nya sangat ramah dan harganya terjangkau saya sangat suka. 🥰🥰(Translated by Google) The service is very friendly and the price is affordable, I really like it. 🥰🥰Nurul FebyantiDecember 24, 2020
Terimakasih banyak qaia , syukak banget sama pelayananya sabar sama cilent kek kita yang super bawel . Dan disini harga sama barang cucok endes di jamin gk nyesel deh makasih qaia terbaik(Translated by Google) Thank you very much Qaia, really grateful for the patient service with our cilent kek super nagging. And here, the price is the same as the item is guaranteed to endes, it won't regret it, thanks for the best qaiaArgita SeptiandaniDecember 24, 2020
Harga terjangkau, pelayanan yang ramah(Translated by Google) Affordable prices, friendly serviceMohammad syaiful anamDecember 16, 2020
♥️♥️(Translated by Google) ♥ ️ ♥ ️Wahdatur RizqiyahDecember 16, 2020
pelayanan yang cukup menyenangkan, sambutan ramah dan kocak dari sales counternya 😁😄produk bisa request sesuai keinginan yang kita mau 😘😁 good job, sukses selalu 😍(Translated by Google) pleasant service, friendly and hilarious welcome from the sales counter 😁😄the product can request as we wish we want mau good job, success is always 😍Irsya MufidahDecember 16, 2020
Bagus, hasilnya memuaskan bangeeet😍(Translated by Google) Good, the results are satisfyingagnes ramelanDecember 10, 2020
janatun naimahDecember 10, 2020
Produk bisa request sesuai keinginan yang kita mau😘😊 Good job sukses selalu😁(Translated by Google) Products can request according to what we want Good job always success😁Siti SholihahDecember 9, 2020
Pelayanan baik, model wedding invitationnya variasi banyak dan kekinian, harganya juga terjangkau 😍(Translated by Google) Good service, the wedding invitation model has many variations and is up to date, the price is also affordable 😍Putih CahyaningDecember 9, 2020
Alhamdulillah pesen undangan di Qaia tetap dilayani dgn baik walaupun saya revisi beberapa kali & bahkan meminta protokol covid card 🙏 deadline pun bisa dipercepat dr jadwal. Thank you(Translated by Google) Alhamdulillah, the order for invitations in Qaia was still served well even though I revised it several times and even asked for the covid card protocol 🙏 the deadline can be accelerated from the schedule. Thank youJelita ListyaDecember 9, 2020
Alhamdulillah customer ramah baik, pelayanan sangat sempurna, undang cetak rapi dan cepat selesai seusai tanggal terimakasih#qaia ❤️😊(Translated by Google) Alhamdulillah, the customer is friendly, the service is very perfect, invite to print neatly and quickly finish after the date thank you # qaia ❤️😊Sawek HermanfitDecember 7, 2020
Qaia is the best. Pelayanan ramah. Harga terjangkau 🤩🤩(Translated by Google) Qaia is the best. Friendly service. Affordable price 🤩🤩agus AgusDecember 6, 2020

Kata Costumer Qaia

Devi dan Agil

MbaK, banyak yang bilang bagus undangannya, makasii banyak yaa mbk.. sukak ??. Sampek ada yang minta CPnya. Sukses terus mbk ☺? Maaf yaa kalau saya dan ms Agil ada salah ??☺?

Devi dan Agil
Undangan
1
Hello, apa yang bisa kami bantu?
Powered by