Google Review

model klasik tapi modern. . . joosss. . .(Translated by Google) classic but modern model. . . joosss. . .Abdullah MahrusJanuary 8, 2022
Pelayanan ramah, sabar bgt, kualitas bagus, harga oke(Translated by Google) Friendly service, very patient, good quality, okay priceLinda MahananyDecember 26, 2021
Pelayannya bagus, harga bersahabat, pengerjaannya cepat. Sesuai banget buat yang ingin buat undangan mewah tapi budget gak banyak. Rekomen banget buat yang mau nikah. Pesan undangan disinj aja 😃😃😃😄😄😄(Translated by Google) The waiters are good, the prices are friendly, the work is fast. Very suitable for those who want to make luxury invitations but the budget is not much. Highly recommend for those who want to get married. Just order an invitation hereDinar Nur Amaliyah ArsitekturDecember 7, 2021
Adminnya ramah banget hehe undangan sesuai sama yg aku request 🥰(Translated by Google) The admin is very friendly hehe the invitation is the same as what I requestedHimma M SuroiyaDecember 5, 2021
Pelayananya bagus(Translated by Google) Good serviceAmalia TerrarosaNovember 29, 2021
Pelayanan cepat, banyak variasi undangan & souvenir, recommended Josss pokoknya(Translated by Google) Fast service, many variations of invitations & souvenirs, recommended Joss anywayInes ThresiaNovember 19, 2021
Mantapp bangettt pokoknya pelayanannya ramah harganya termurah Sabar banget pelayanannya mantap(Translated by Google) It's really great, the service is friendly, the price is the cheapest Very patient, the service is greatSecret ZoneNovember 19, 2021
(Translated by Google) Anyway, plus plus is special 💖(Original) Pokoknya plus plus deh istimewah 💖Nur KholifahNovember 16, 2021
Undangannya kekinian banget 🥰🥰🥰🥰(Translated by Google) The invitation is very modernYuli AnaNovember 16, 2021
Pelayanan memuaskan. Terima kasih😊(Translated by Google) Satisfactory service. Thank you😊sysyl agustinNovember 15, 2021
Design nya bagus,harga jga terjangkau,suka pkok nya😍😍(Translated by Google) The design is good, the price is affordable too, I really like it 😍😍Rochman AliNovember 11, 2021
Terima Kasih banyak, Sangat Membantu untuk Pilih2 undangan acara pernikahan.Pelayanannya Ramah dan menyenangkan.Recomend pokok.nya. !(Translated by Google) Thank you very much, very helpful for choosing wedding invitations.The service is friendly and pleasant.The main recommendation. !Denis AdityaNovember 11, 2021
Proses cepat memuaskan(Translated by Google) The process is fast satisfyingDavid Renaldy KurniawanNovember 10, 2021
service ciamik, product.nya good quality , recomended(Translated by Google) good service, good quality product, recommendedRizki Hadi SNovember 8, 2021
A WPMay 26, 2021
Desain bagus. Kekinian(Translated by Google) Nice design. PresentRizki PujiApril 16, 2021
Pelayanan maksimal dan tempatnya bersih.(Translated by Google) Maximum service and clean place.Fachrizal NiarApril 12, 2021
Best service, best price 😊amalia furqonApril 11, 2021
Pelayanannya sngat baik dan ramah 😊(Translated by Google) The service is very good and friendly 😊Erlika puspita (Rly)April 9, 2021
Model undangannya bagus", banyak pilihannya(Translated by Google) The invitation model is good ", many choicesCitra FaulinaApril 4, 2021
Sip,,, pelayanan ramah,, dan bagus" 😍 Terimakasih(Translated by Google) Sip ,,, friendly service ,, and good "😍 Thank youMia DamiyatiMarch 30, 2021
Responsif 💜(Translated by Google) Responsive 💜Maharani KartikaMarch 30, 2021
Kharis LiftyawanMarch 23, 2021
Sukses terusss untuk Qaia! Semoga selalu bisa membantu para calon pengantin mewujudkan impian undangan dan souvenirnya yaa. Semoga terus bertambah baik lagi dalam segala hal 🤎(Translated by Google) Success continues for Qaia! Hopefully it will always be able to help the prospective bride and groom fulfill their dreams of invitations and souvenirs. Hopefully it will continue to get better in all respects 🤎Farina HasyimFebruary 27, 2021
Pelayanan bagus, mbak"nya ramah juga(Translated by Google) Good service, Ms. "is friendly toojofan elmiFebruary 21, 2021
Harganya murah, kualitas bagus Pelayan memuaskan Recommended banget.(Translated by Google) Cheap price, good quality Waiters are satisfying Really recommended.asmaul husnahFebruary 8, 2021
Alhamdulillah pelayanan nya ramah banget dan yg paling aki suka desain nya cantik cantik(Translated by Google) Alhamdulillah, the service is very friendly and the one who likes it the most is its pretty designYonefian IfentaFebruary 3, 2021
robiahFebruary 2, 2021
Cari undangan keren ke Qaia aja(Translated by Google) Just look for a cool invite to QaiaNurindah MawaddahFebruary 2, 2021
Orangnya baik, pelayananya baik, harganya terjangkau(Translated by Google) Good people, good service, affordable pricesAmalia ElfridaJanuary 31, 2021
Pelayanannya bagus,, pertahankan 😍😍😍(Translated by Google) The service is good ,, maintain it 😍😍😍Mitha KarimahJanuary 31, 2021
sesuai dengan yang diinginkan 👍(Translated by Google) as desired 👍desy rosalinaJanuary 31, 2021
Terimakasih telah membuat undangan pernikahan kami sangat good quality dan sesuai dengan reqest kami. Semoga selalu profesional dan lebih baik lagi. Meysayu dan sandy(Translated by Google) Thank you for making our wedding invitations very good quality and in accordance with our requests. Hopefully it will always be professional and better. Meysayu and sandygizi rssgJanuary 30, 2021
Harga terjangkau, pelayanan ramah.(Translated by Google) Affordable prices, friendly service.Novica MasitaJanuary 27, 2021
Kreatif , baguus , pengerjaan cepat , topmarkotop(Translated by Google) Creative, good, fast work, topmarkotopFebby AmeliaJanuary 21, 2021
Kreatif, baguuus , bisa pesen cepat , topmarkotop(Translated by Google) Creative, good, can order fast, topmarkotopbella nur rahmawatiJanuary 21, 2021
Pelayanannya ramah. Kualitas bagus dengan harga terjangkau. Sayang jam buka tokonya menurut saya terlalu siang 😂(Translated by Google) Friendly service. Good quality at affordable prices. Unfortunately the shop opening hours in my opinion are too late 😂Indah R NJanuary 19, 2021
Kualitasnnya bagus, respon penjualnya baik ramah sekali alhamdulillah 😊(Translated by Google) The quality is good, the seller's response is good, very friendly, thank God 😊Sukma DewiJanuary 19, 2021
Qaia pelayanannya bagus dan memuaskan, bisa pesan sesuai request dan harga juga terjangkau(Translated by Google) Qaia service is good and satisfying, can order according to request and the price is also affordableNurul Tri MulyaniJanuary 16, 2021
pelayanannya ramah, harga juga terjangkau. model undangan dan souvernirnya juga banyak. nggak nyesel pesen di qaia. ❤(Translated by Google) friendly service, affordable prices too. invitation models and souvenirs are also a lot. don't regret ordering in qaia. ❤eko yuli ashariantoJanuary 14, 2021
Pelayanan RAMAH Sekali , Kualitas barang juga bagus ... banyak pilihan souvernir nya , dari harga termurah sampai mahal , selain itu tersedia Undangan dan tempat mahar 🥰(Translated by Google) Very FRIENDLY service, the quality of the goods is also good ... there are many choices of souvenirs, from the lowest prices to the expensive ones, besides that there are invitations and dowry places 🥰alifia amandaJanuary 14, 2021
Baik dan sabar banget melayani customer(Translated by Google) Kind and very patient in serving customersarini roro anggun tsalasaJanuary 12, 2021
Pelayanannya bagus, ramah banget dan harga masuk dikantong(Translated by Google) The service is good, very friendly and the price is pocketedHardini PutriJanuary 6, 2021
Pelayanannya ramah, sangat memuaskan 🤗(Translated by Google) Friendly service, very satisfying 🤗farah aini mufidahJanuary 5, 2021
Adminnya ramah banget, dan responnya cepet, kualitasnya okee.. puas sama hasilnyaa 💕💕(Translated by Google) The admin is very friendly, and the response is fast, the quality is ok ... satisfied with the results 💕💕dyah masithaJanuary 5, 2021
Alhamdulillah. Kejar deadline di QAIA aja.(Translated by Google) Alhamdulillah. Just chase deadlines at QAIA.maziyya faiqohJanuary 2, 2021
Rekomen banget.(Translated by Google) Very good recommendation.Nur Diinul FirdausDecember 31, 2020
pelayanan yang ramah dan di bantu dengn banyak desain pilihan yang lebih mempermudah untuk memilih, harga juga sangat bersahabat super rekomen untuk yang sedang melengkapi hari bahagiamu(Translated by Google) friendly service and assisted by many design choices that make it easier to choose, the price is also very friendly, super recommendations for those who are completing your happy dayazizah handayani azizahDecember 27, 2020

Kata Costumer Qaia

Devi dan Agil

MbaK, banyak yang bilang bagus undangannya, makasii banyak yaa mbk.. sukak ??. Sampek ada yang minta CPnya. Sukses terus mbk ☺? Maaf yaa kalau saya dan ms Agil ada salah ??☺?

Devi dan Agil
Undangan
1
Hello, apa yang bisa kami bantu?
Powered by