Google Review

Keriahenta TariganJanuary 15, 2020
Souvenirnya lengkap(Translated by Google) The souvenirs are completerizki rudiDecember 9, 2019
Pelayanan ramah(Translated by Google) Friendly serviceRizki AmaliaOctober 29, 2019
terima kasih qaia sudah nurutin request undangan seperti yang aku pengen, aku suka dan cantik banget undangannya dengan kualitan yang oke banget sesuai sama harga. jadi gak perlu jauh jauh ke surabaya. maaf kau banyak bikin repot, sampai undangan H-7 karena kurang masih di cetakin. pelayanannya ramah dan responnya cepat.(Translated by Google) thank you qaia for complying with the invitation request as i want, i like and the invitation is very beautiful with a very good quality according to the price. so no need to go far to Surabaya. sorry you made so much trouble, until the invitation H-7 for lack of still being printed. the service is friendly and the response is fast.puput wahyuningsihOctober 8, 2019
Pesen undangan maupun souvenir pas nikahan kmaren tuh langsung ketemu ownernya, orangnya baik dan ramah.. seneng karena telaten menghadapi customer, waktu saya bnyak revisi soal desain undangan jg tetep dilayani dg baik dan sesuai request customer. terus kalau ada yg kurang atau apa langsung gercep dikerjain atau diantarkan ke rumah. Thanks Qaia 💓(Translated by Google) Order invitations or souvenirs when you get married right away, you can meet the owner, the person is kind and friendly ... happy because you are painstaking in dealing with customers, when I revised a lot about the invitation design, but it was served well and according to customer requests. then if something is lacking or what is immediately accelerated or delivered to the house. Thanks Qaia 💓iisintan mawaddahSeptember 22, 2019
desain undangan suka bgt sesuai sama seleraku... mbaknya juga ramah bgt.. enak diajak diskusi juga..(Translated by Google) invitation design is very good according to my taste ... mbak is also very friendly .. nice to invite discussion too ..Fahria UrfaSeptember 22, 2019
Alhamdulillah saya puas. Saya pesan undangan disini hasilnya rapih dan bagus sesuai ekspetasi. Saat ada yg kurang ownernya bertanggung jawab dan langsung dikirim besoknya(Translated by Google) Alhamdulillah, I am satisfied. I ordered an invitation here, the results are neat and good according to expectations. When there is a less responsible owner and immediately sent the next dayFarida Amila HusnaSeptember 22, 2019
Pelayanannya bener2 memuaskan, pelanggan selalu diberi masukan dan diarahkan mana yg baik untuk hasil undangannya, ditambah lg mbak2nya yg bener2 welcome, rame, sabar juga hadapi konsumen spt aku yg kadang banyak maunya hehe. Hasil undangannya bener2 cakep dan aku puas dan satu lagi aku dapat buanyak bgt free bonus dari qaia. Makasih qaia 🙏🙏🙏🙏(Translated by Google) The service is really satisfying, the customer is always given input and directed which is good for the results of the invitation, plus the other people who are really welcome, crowded, patient also face consumers like me who sometimes want a lot hehe. The results of the invitation were very handsome and I was satisfied and another one I got a lot of free bonuses from Qaia. Thanks, QiaSofie RahmadhaniSeptember 22, 2019
Mbak nya ramah bin baik banget dah trus tanggungjawab jg... Recommended dah buat capen"... order 1,5bln sblum hari H, karna jalanan macet sampai di gojek.in krumah... Bonusnya jg banyak , dapat free guest book jg. Terimakasih qaia 🤗(Translated by Google) Ma'am is very friendly and has a good responsibility too ... Recommended already for capturing "... order 1.5 months before D-day, because the road is jammed to gojek.in home ... Also a lot of bonuses, can also free guest book Thank you qaia 🤗rina primavitaSeptember 22, 2019
Shanti OktariSeptember 22, 2019
Amalia Uswatun HasanahMay 22, 2019
They provide various type of wedding invitations etc, you can get free guest book too for certain orders. The place is easy to notice from the traffic and they have cup mineral water for customers.Diah SetianingsihApril 11, 2019

Kata Costumer Qaia

Devi dan Agil

MbaK, banyak yang bilang bagus undangannya, makasii banyak yaa mbk.. sukak ??. Sampek ada yang minta CPnya. Sukses terus mbk ☺? Maaf yaa kalau saya dan ms Agil ada salah ??☺?

Devi dan Agil
Undangan
1
Hello, apa yang bisa kami bantu?
Powered by